Evrim Alasya kimdir? Nereli kaç yaşında?

Evrim Alasya kimdir? Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla bilinen Evrim Alasya kanal D ekranında boy gösterecek. Koca Koca Yalanlar adlı dizide oynayacak olan Erim Alasya hakkında merak edilen bilgiler şöyle...

Eklenme: 14 Ağustos 2018 10:15 - Güncelleme: 14 Ağustos 2018 10:20

Adını başarılı projelerde duyuran Evrim Alasya kimdir sorusunun yanıtı haberimizde...

EVRİM ALASYA KİMDİR?

Evrim Alasya (d. 2 Ağustos 1979, İzmir)[1], Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.

Rol Aldığı Bazı Oyunlar

Lokomapüf
Androcles ve Aslan
Mutluluk Dağıtan Eskici
Mavi Pullu Balık
Yel Değirmeni
Fırtına
Ben Bir Kurbağayım
Küçük Kız ve Yıldız
Ayrılık
Deli Dumrul
Atinalı Timon
7 Şekspir Müzikali
Don Juan'ın Gecesi
İki Bekar

Filmografi

Güneşin Kızları    2015-2016    Güneş Mertoğlu    Dizi
Benim Adım Gültepe    2014    Suna    Dizi
Muhteşem Yüzyıl    2011    Ayşe Hafsa Sultan/Valide Sultan(gençliği)    Dizi
Gönülçelen    2010    Balçiçek    Dizi
Muro    2008    Fidan    Film
Gece Sesleri    2008    Neslihan    Dizi
Başka Semtin Çocukları    2008    Evrim    Film
Ihlamurlar Altında    2005    Sema    Dizi